Köpa hemsida?

Hur ofta ska man köpa en ny hemsida? Vad finns det för krav?

Svår fråga att svara på.. Hur ofta man ska köpa en ny hemsida är helt och hållet upp till grundförutsättningarna. Normalt sett så kan en sida vara aktuell och fullt funktionsduglig i många år framöver, så länge grunden är bra så kan hemsidan var både aktuell rent säkerhetsmässigt och designmässigt.

3 stora grundpelare för att din hemsida ska vara aktuell och ”hålla” i många år framöver är.

  1. SSL certifikat (säker anslutning) ska alltid finnas på hemsidan. Dina besökare känner sig trygga när dom besöker din hemsida och Google kommer gilla din hemsida lite extra per automatik när du använder SSL certifikat. Därför rekommenderar vi det att säkerställa att din webbyrå alltid använder SSL och att dom automatiskt underhåller SSL certifikatet.
  2. En webbyrå måste också kunna säkerställa att bilderna på hemsidan är i rätt upplösning och varken är för stora eller för små i både upplösning och storlek. För stora bilder gör att din hemsida laddar segt och Google gillar inte sidor som laddar segt och då hamnar din hemsida automatiskt längre ner i sökresultaten.
  3. Ett framtidssäkert CMS (content management system) är grunden för din hemsida. Idag är WordPress det populäraste systemet och används idag i enorm utsträckning. WordPress är det största systemet och förutspås fortsatt vara det största, bäst underhållna och mest skalbara systemet i många många år framöver.

Kontakta en modern och personlig webbyrå. kfmedia.se är din personliga webbyrå i Malmö med omnejd och har endast hemsidor till fast pris. Från 5.000 sek!

Kategorier:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *